Crypto staken

Crypto staking

Crypto staking is de praktijk van het “op slot zetten” van uw digitale tokens voor een bepaalde tijd om de functionaliteit en veiligheid van het bijbehorende blockchain netwerk te verbeteren. In ruil krijgt u de kans om geld te verdienen door uw tokens te staken.

De beste crypto staking platforms voor 2023 worden beoordeeld in dit artikel, samen met een beginnersvriendelijke uitleg over hoe dit gebied van de blockchain-industrie functioneert.

Overzicht van de Top Crypto Staking Platforms

crypto platformen

We hebben onze zoektocht naar de top crypto staking platforms voor 2023 verkleind door ons te concentreren op een bepaalde set van normen. Dit omvatte parameters met betrekking tot investeringen, zoals aangeboden rendementen, lock-up voorwaarden en het aantal ondersteunde munten.

Wat veiligheid betreft, keken we of elk platform een legale licentie heeft en welke waarborgen er zijn om ervoor te zorgen dat uw crypto staking activiteiten worden uitgevoerd in een veilige omgeving.

De resultaten van onze evaluaties van crypto staking platforms staan hieronder vermeld.

Aqru het beste cryptocurrency staking platform buiten de VS

De eerste cryptocurrency staking site om in overweging te nemen is AQRU, dat een van de grootste locaties is om te leren hoe Bitcoin te gebruiken. De website zelf is eenvoudig te navigeren en verstoken van overbodige taal, wat aangeeft dat deze aanbieder zijn staking-platform heeft gemaakt met beginners in het achterhoofd. De gebruiksvriendelijke Aqru mobiele app geeft u ook toegang tot uw crypto staking account.

Je kunt zowel fiatgeld als digitale tokens storten op dit toonaangevende cryptocurrency uitleenplatform. De eerste omvat zowel euro’s als ponden. Grote tokens zoals Bitcoin en Ethereum, maar ook stablecoins zoals USDC en USDC Maple vallen onder de laatste. Wat opbrengsten betreft, dit zal afhangen van de specifieke crypto asset die u wenst in te zetten.

Zo bieden ondersteunde stablecoins de grootste opbrengst, tot 7% per jaar. Zonder beperkingen leveren Bitcoin en Ethereum beide 1% per jaar op. Aqru staat bovenaan in onze ranglijst van de beste cryptocurrency-renterekeningen en stakingplatforms als gevolg hiervan.

Het bedrijf is in staat om buitengewone APY-tarieven te bieden door uw geld uit te lenen aan institutionele en individuele beleggers die meer cryptocurrency willen lenen. Als gevolg hiervan, denk na over de gevaren die aanwezig zijn. Bij het uitbetalen van fiatvaluta’s van het Aqru-platform zijn er geen kosten verbonden aan het opnemen van geld. Er is echter een vaste opnamevergoeding van $ 20 voor het opnemen van cryptocurrency, waardoor Aqru ongeschikt kan zijn voor kleine stortingen. Vanwege de uitstekende tarieven is Aqru ook een van de beste websites voor het uitlenen van cryptocurrency.

DeFi Swap: de beste Crypto Staking Platform voor hoge rentetarieven

Defi crypto

Een nieuw gedecentraliseerd bitcoin exchange en farming platform heet DeFi Swap. Het werd gecreëerd hoofdzakelijk om het gebruik van zijn eigen DeFi Munt voor het staken crypto gemakkelijker te maken (DEFC). Het platform biedt vier verschillende inzetperiodes: 30, 90, 180, of 365 dagen. Verdienen rente variërend van 30% tot 75% APY hangt af van hoe lang u bereid bent om te vergrendelen uw munten.

Het gebruik van de uitwisseling op DeFi Swap is de eenvoudigste manier om DeFi Coin te verkrijgen. De meeste belangrijke cryptocurrency’s, zoals Bitcoin, Ethereum, BNB, en anderen, zijn swappable. Bovendien, DeFi Swap maakt het eenvoudig om een grotere opbrengst te verdienen op tokens zoals USDC en USDT door u toe te staan DeFi Coin te kopen met stablecoins.

DeFi Swap is pas recentelijk geïntroduceerd, dus als het groeit, kan het platform meer staking alternatieven en zelfs betere tarieven bieden. Het zal moeilijk zijn om op dit moment betere tarieven te krijgen voor staking op een ander platform.

eToro een populair cryptocurrency staking platform biedt lage kosten

Etoro logo

De SEC-goedgekeurde cryptocurrency-broker eToro staat bekend om zijn lage accountminima en toonaangevende kosten. Maar eToro heeft onlangs een website ontwikkeld waar u uw slapende cryptocurrency-investeringen kunt inzetten. In feite, een van de dingen die we het leukst vinden aan dit platform is hoe de overeenkomstige tokens onmiddellijk namens u worden gestaked zodra u digitale activa koopt via eToro.

eToro biedt automatische uitbetalingen op drie van de top staking munten vanaf dit schrijven. Dit geldt voor Tron, Cardano, en Ethereum. Uw locatie en lidmaatschapsstatus bij eToro zullen de kosten bepalen die hieraan verbonden zijn. Bijvoorbeeld, Amerikaanse klanten en bronzen leden zullen elk 75% van de maandelijkse staking opbrengst ontvangen die eToro kan bieden.

Mocht u een flexibele overeenkomst willen aangaan, dan is eToro ook een van de beste crypto staking platforms voor 2023. Dit betekent dat u uw crypto tokens niet voor een bepaalde tijd in een afgesloten container hoeft op te slaan. Aan de andere kant, tot het moment dat u besluit om uit te cashen, zult u nog steeds in staat zijn om staking beloningen te ontvangen op in aanmerking komende tokens die u in uw eToro crypto wallet houdt. Daarom is het niet nodig om inzetmunten te verplaatsen naar rivaliserende platforms.

Er zijn verschillende andere voordelen aan het selecteren van eToro als uw favoriete staking provider. Bijvoorbeeld, omdat eToro licenties heeft van de SEC, FCA, ASIC en CySEC, zult u uw cryptocurrency-activa inzetten in een zeer gereguleerd ecosysteem. Bovendien, als u cryptocurrency wilt verwerven bij eToro, kunt u een gratis storting van Amerikaanse dollars doen met behulp van een debet / creditcard, ACH, bankoverschrijving, of een e-wallet. Bovendien hoeft u alleen de spread te betalen; het is niet nodig om hoge commissies te betalen. Het maken van een keuze tussen de overvloed aan makelaars en beurzen kan moeilijk zijn, aangezien twee van de beste aanbieders van crypto staking, eToro en Coinbase.

Crypto.com: beste Crypto Staking Platform voor Flexibele Opnames

Cryptocom

Sinds de start in 2016 is Crypto.com uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, met miljoenen gebruikers in de boeken. Hoewel Crypto.com het meest wordt erkend voor het leveren van ongecompliceerde en betaalbare uitwisselingsdiensten voor meer dan 250+ tokens, werkt het platform ook aan een aantal andere cryptocurrency-gerelateerde items.

Met behulp van haar Crypto Earn faciliteit, Crypto.com biedt ook staking diensten naast het uitlenen van diensten voor digitale activa, crypto credit-en debetkaarten, en NFT marktplaatsen. Kort gezegd, nadat u uw geselecteerde digitale tokens heeft gestort, zal Crypto.com het geld gebruiken om leningen te financieren voor rekeninghouders die geld moeten lenen. Het geld zal vervolgens worden terugbetaald door de eind-kredietnemer plus extra rente, die zal ontvangen op een dagelijkse basis.

Het bedrag dat u gecompenseerd krijgt, wordt bepaald door drie hoofdelementen. In de eerste plaats verschillen de APY-tarieven per munt. Stalcoins zoals USDC en TrueGBP bieden bijvoorbeeld een JKP van 12 procent, vergeleken met 6,5 procent voor Bitcoin en Ethereum. Ten tweede, de specifieke tarieven die u ontvangt zullen afhangen van het feit of u uw tokens voor één, drie of helemaal geen tijd wilt vastzetten.

Bovendien zult u hogere APY’s ontvangen als u CRO-tokens kunt inzetten, die de inheemse digitale activa van het bedrijf zijn. Ongeacht de tokens die u kiest in te zetten en de voorwaarden die u kiest, moet u in gedachten houden dat uw tokens rente kunnen creëren.

MyCointainer: enkele van de beste Crypto Staking Beloningen

mycointainer

In 2018 werd MyCointainer opgericht en draaide aanvankelijk op 20 valuta’s. In hetzelfde jaar ontving het een financiële licentie in Estland, evenals toestemming om fiatvaluta’s te verhandelen. Sindsdien heeft het gewerkt aan het verhogen van zowel de hoeveelheid munten die op het platform worden aangeboden als het aantal mensen dat het actief gebruikt (2023 doel is 750k). Het platform is van plan om een eigen munt te introduceren en de reikwijdte van de diensten te verbreden, waaronder DeFi-protocollen, na een startronde van $ 6 miljoen begin 2023.

MyCointainer is een one-stop-shop die verschillende methodes aanbiedt om bitcoin te verdienen. Je kunt geld verdienen door munten op te slaan in je wallet, ze direct vanuit je wallet naar MyCointainer nodes te sturen, of de munten offline te zetten. Het wil uitgroeien tot een gebruiksvriendelijke, wereldwijde cryptocurrency community waar het verdienen van cryptocurrencies niet langer een ondoorzichtig proces is dat alleen toegankelijk is voor insiders of een fulltime beroep, maar eerder een eenvoudige en transparante procedure die geen 24/7 kost om te begrijpen.

Ongeveer 150 crypto-activa zijn beschikbaar op het MyCointainer staking platform, waaronder enkele van de meest bekende cryptocurrencies zoals Polkadot en Cardano, evenals vele andere lucratieve munten. Het is een platform met een licentie (nr. FVT000255) dat prioriteit geeft aan veilige transacties en kan dienen als zowel een FIAT-valutawissel als een aanbieder van cryptocurrency wallets. Het plaatsen van de munten in een “cold wallet,” of offline in plaats van online opslag, is een van de manieren om iemands activa te bewaren met MyCointainer. De site maakt ook gebruik van het SAFU (Secure Asset Fund for Users), een noodverzekeringsfonds dat investeerders vergoedt die hun fondsen verliezen als gevolg van fraude of hacking.

Voor nieuwelingen is MyCointainer een geweldig alternatief omdat u crypto kunt kopen of ruilen voor slechts 1 EUR. De talrijke airdrops en giveaways van het platform bieden echter een mogelijkheid voor mensen die graag de cryptocurrency markt willen betreden zonder hun vermogen te riskeren. Je ontvangt ook een welkomstbonus voor het aanmelden bij het platform als nieuwe gebruiker. Er is een staking kosten op de verdiende beloningen met MyCointainer, maar het is een van de laagste kosten beschikbaar. U kunt echter kosten vermijden en toegang krijgen tot een klein aantal Masternodes met het POWER lidmaatschap.

Wat is staken crypto?

Crypto staken

Voordat u begint met uw rente-verdienen reis, is het van cruciaal belang dat u de ins en outs van hoe cryptocurrency staking werkt te begrijpen.

Als gevolg daarvan zal dit deel van onze handleiding de basisprincipes schetsen die u moet begrijpen voordat u tokens koopt.

Hoe werkt Crypto Staking?

Crypto staking houdt in dat u een deel van uw digitale tokens vastzet om veilige en snelle transactieverwerking mogelijk te maken op een proof-of-stake netwerk.

Het resultaat is dat u rente ontvangt op de tokens die u inzet. Dit betekent dat u geld kunt genereren met cryptocurrencies door naast kapitaal ook regelmatige inkomsten op uw tokens te ontvangen, in plaats van uw cryptocurrency-investeringen slapend in een conventionele wallet te houden.

Voor we verder gaan, laten we eens kijken naar een eenvoudige illustratie van hoe crypto staking werkt:

  • Als je ADA wilt inzetten op het Cardano netwerk, bijvoorbeeld.
  • We zullen zeggen dat dit een jaarlijkse procentuele opbrengst heeft van 10%.
  • U kiest ervoor om ADA tokens ter waarde van $5.000 in te zetten in de loop van drie maanden.
  • Een inzet van $5.000 zou resulteren in $500 aan beloningen in de loop van een jaar, of $125 aan passieve inkomsten in drie maanden.

U moet zich ervan bewust zijn dat u uw inzet uitbetalingen in de juiste munt ontvangt. Dientengevolge zou u uw $125 inzetbeloningen in ADA ontvangen in het bovengenoemde scenario.

Het is belangrijk om op te merken dat je blijft profiteren van een potentiële waardestijging van het token gedurende de tijd dat je je cryptocurrency wegsloot. Bijvoorbeeld, als ADA $ 1 waard was toen je het begon te staken en $ 1,50 toen de lock-up periode eindigde, zou de waarde van je tokens nog steeds met 50% stijgen. Het mooie van crypto staking is dat je kunt profiteren van voordelen op twee verschillende fronten.

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk te onthouden dat staking aanvankelijk alleen mogelijk was via het downloaden van het relevante grootboekknooppunt van het blockchain-netwerk naar uw desktopcomputer. Dit impliceerde dat u tokens zou staken met een compatibele portemonnee direct op de blockchain.

Maar de staking industrie heeft zich sindsdien ontwikkeld, waardoor het veel gemakkelijker is geworden voor zowel beginnende als doorgewinterde beleggers om te profiteren.

Dit is te danken aan het feit dat de top cryptocurrency staking diensten nu alleen nog maar uw tokens hoeven te storten om te beginnen met het verdienen van rente. En aangezien populaire platforms renteverdienmogelijkheden bieden via spaarrekeningen, zijn stakingbeloningen ook beschikbaar op munten zonder een proof-of-stake-mechanisme.

Voordelen van Crypto Staking

Crypto apps lage kosten

Crypto staking is niet voor iedereen weggelegd, zeker niet als u actief wilt handelen in digitale valuta. Beoordeel daarom de onderstaande voordelen om er zeker van te zijn dat staking geschikt is voor uw bitcoin investeringsdoelen.

Win rente op slapende crypto-activa

Er is een goede kans dat u elke maand dividenduitkeringen ontvangt als u traditionele aandelen in uw portefeuille hebt.

Maar als u ervoor kiest om uw cryptocurrency holdings te verkopen wanneer hun waarde stijgt, zult u alleen profiteren door ze in uw portefeuille te hebben. Behalve als u ervoor kiest om uw lange termijn cryptocurrency investeringen op een gerenommeerde staking site te houden.

Dit komt omdat u een rentevoet zult ontvangen zolang u ervoor kiest om uw tokens in te zetten. Als gevolg hiervan krijgt u de kans om uw cryptocurrency-vermogen op twee verschillende fronten te vergroten, omdat u blijft profiteren van een waardestijging van het relevante digitale actief.

Technieken voor samengestelde rente

Dividendaandelen bieden u de kans om te profiteren van samengestelde rente, wat een andere uitstekende vergelijking is met traditioneel beleggen in aandelen.

Dit komt omdat u de dividenden van elke driemaandelijkse betaling die u ontvangt onmiddellijk opnieuw kunt investeren in dezelfde investering.

  • Als Johnson & Johnson u bijvoorbeeld $150 aan dividenden zou uitkeren, zou u dankzij de huidige marktprijs nog twee aandelen kunnen kopen.
  • Naarmate dividenden worden uitgekeerd op meer aandelen als de procedure wordt herhaald, neemt uw kans om rente te verdienen toe.

De top platforms op dit gebied bieden beloningen voor het dagelijks inzetten. Als gevolg hiervan groeien uw totale holdings elke keer dat u staking incentives verdient in de vorm van extra tokens. Bovendien zult u de grootte van uw dagelijkse beloningen exponentieel vergroten door de tokens terug te investeren in het staking netwerk.

Wordt Crypto Staking geconfronteerd met belastingen?

Crypto belasting

De details van belastingen in de wereld van cryptocurrencies hangen niet alleen af van uw verblijfsstatus, maar ook van uw unieke profiel. Als gevolg hiervan, moet je bekwame fiscale begeleiding krijgen.

Ondanks het feit dat de wetten kunnen en zullen variëren afhankelijk van het rechtsgebied, zullen bepaalde naties proberen om belasting te heffen op staking-inkomsten.

Coinbase stelt echter het volgende om u van enige context te voorzien:

Inzetbeloningen worden op dezelfde manier behandeld als mijnbouwopbrengsten: belastingen worden berekend op basis van de reële marktwaarde van de beloningen op de dag dat ze werden ontvangen.

Crypto Staking Risico’s

Er zullen bepaalde gevaren zijn om over na te denken waar er mogelijke winsten op tafel liggen. Dit sentiment geldt ook voor het staken, dus wees voorzichtig om de volgende gevaren te overwegen voordat u verder gaat.

Platform Gevaar

Wij beweren dat het primaire gevaar verbonden aan crypto staking ligt bij het platform van derden zelf.

  • Bijvoorbeeld, om het staking proces te starten, zal uw geselecteerde provider in eerste instantie vereisen dat u uw crypto tokens in zijn eigen portemonnee plaatst.
  • U moet er dus vertrouwen in hebben dat het platform in uw beste belang handelt. Zelfs als het werkt, zou u direct kunnen lijden als het staking platform wordt geschonden en fondsen worden genomen.
  • Bovendien is het de overeenkomst die u hebt met het staking platform en niet het specifieke blockchain netwerk die uw gebruik van het platform bepaalt.
  • Daarom vertrouwt u erop dat het platform zijn deel van de afspraak nakomt als het gaat om het krijgen van uw beloningen of het indienen van een opnameverzoek.

Risico Marktwaarde

Het is een veelvoorkomend misverstand dat het inzetten van munten een gegarandeerd inkomen oplevert. Zelfs als het staking-platform dat u hebt gekozen zich houdt aan zijn geclaimde APY en de volgende betalingen op schema verstuurt, moet u nog steeds rekening houden met de marktprijs van de munt in kwestie.

Conclusie

De details van cryptocurrency staking zijn uitgelegd in deze grondige gids. Dit omvat een lijst van de top cryptocurrency platforms voor 2023, evenals aanbevelingen voor munten.

We hebben het ook gehad over de voordelen en gevaren van cryptocurrency staking.

Aqru is het beste crypto staking platform voor gebruikers buiten de VS, terwijl eToro de grootste optie is voor Amerikaanse gebruikers als je een totale beginner bent en meteen wilt beginnen met het verdienen van beloningen. Om meteen aan de slag te gaan, klikt u op een van de onderstaande links!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *