Veelbelovende crypto op Bitvavo

De laatste jaren is de cryptowereld razendsnel gegroeid. De wereld van Bitocoin, Ethereum en Cardano staat nooit stil. Sommige cryptomunten zullen in de komende periode stijgen, andere juist dalen. En dan zijn er ook nog de nieuwe crypto op Bitvavo. Welke crypto gaat stijgen op Bitvavo? Ontdekt hier de veelbelovende crypto op Bitvavo en Bitvavo’s nieuwe coins voor 2024

Welke crypto gaat stijgen in 2024?

Al heel wat mensen hebben zich bij Bitvavo aangesloten om te handelen in crypto. Aanmelden bij Bitvavo is simpel, maar dan volgt het handelen. Dat kan een beetje overweldigend zijn, er zijn namelijk zoveel cryptomunten dat het lastig is om te kiezen. Kies je voor een bekende munt? Of ga je juist voor de nieuwe cryptomunten?

Het maken van een keuze is niet eenvoudig. Maar daar gaan wij je bij helpen. We hebben de beste crypto voor 2024 en nieuwe coins op Bitvavo voor 2024 bij elkaar gebracht. Na het lezen van dit artikel weet je wat veelbelovende crypto zijn, welke cryptocurrency gaat stijgen en wat kleine crypto met veel potentie zijn.

Crypto Kopen met Bitvavo!

Bitvavo gebruiken om crypto te kopen vereenvoudigt het proces met gebruiksvriendelijke interfaces, biedt lage kosten, zorgt voor een veilig platform en geeft toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies.

Crypto Nu Kopen!

Beste crypto 2024

Laten we deze lijst met veelbelovende crypto van Bitvavo aftrappen met de beste crypto van 2024. In deze lijst vind je een aantal bekende cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum. Dit zijn geen nieuwe crypto, maar crypto met een bekende reputatie. 

Als je vraagt, welke crypto gaat zeker stijgen dan zijn dit de grootste kanshebbers. Het zijn cryptomunten die niet in één keer razendsnel zullen stijgen, maar juist gestaag. Hierdoor zijn het goede cryptomunten om voor de lange termijn in te investeren:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Solana
 4. Ripple 
 5. Polkadot 
 6. Cardano 
 7. Litecoin
 8. Avalanche
 9. Chainlink
 10. Reef

1. Bitcoin

Als je je afvraagt welke crypto gaat stijgen op Bitvavo dan moeten we de lijst aftrappen met Bitcoin (BTC). Het is zonder twijfel de meest bekende cryptocurrency ter wereld. Het is de cryptomunt waar het allemaal mee begon. Er is een paar jaar geleden een flinke piek geweest, die later weer inzake. Maar als je nu vraagt wat veelbelovende crypto is op Bitvavo, dan moeten we Bitcoin toch weer op nummer één zetten. Bitcoin is de cryptomunt met de meeste waarde en zal in de toekomst zeker nog gaan stijgen. 

Hoe we weten dat dit een veelbelovende crypto is heeft met een aantal dingen te maken. Allereerst is Bitcoin al langere tijd langzaam aan het stijgen. Maar veel belangrijker nog is het feit dat er maximaal 21 miljoen Bitcoins zullen komen. We zijn hard op weg om dat aantal te bereiken. Daarna zal de vraag overigens niet afnemen. Dit kan er volgens deskundigen voor zorgen dat een Bitcoin een waarde van tot wel 1 miljoen euro kan krijgen.

2. Ethereum

Welke coin zeker gaat stijgen in 2024 is Ethereum. Ethereum wordt ook wel Ether genoemd en wordt afgekort met ETH. Het is al tijden een koploper als het gaat om best presterende cryptomunten. Ethereum werd in 2013 opgericht en heeft sindsdien flink aan populariteit gewonnen. Een van de redenen daarvoor is dat Ethereum een aantal handige toepassingen heeft op de blockchain. Denk hierbij aan Smart Contracts, Decentrale Financiën (DeFi), Non-Fungible Tokens (NFT’s) en Initial Coin Offerings (ICO´s)

Omdat Ethereum veel populaire toepassingen heeft, is het een munt die je eigenlijk niet mag overslaan. Ethereum is in 2022 overgestapt naar een nieuwe blockchain technologie. Deze technologie heeft 95% minder energie nodig. Iets wat steeds meer mensen aanspreekt. Er is dan ook een kans dat Ethereum op een bepaald punt de waarde van Bitcoin zal overstijgen.

3. Solana

Een van de nieuwe coins op Bitvavo is Solana (SOL). Deze nieuwe crypto is uitgebracht in 2020. Deze veelbelovende crypto is een gedegen concurrent van Ethereum. Dat heeft te maken met het feit dat transacties snel en goedkoop zijn. Solana wordt veelvuldig gebruikt voor Smart contracts en NFT’s wat het ook voor grote investeerders interessant maakt. 

In eerste instantie werd gedacht dat Solana voornamelijk aangekocht zal worden door mensen die op de korte termijn willen investeren. Maar deskundigen verwachten veel van deze nieuwe crypto. Het is dan ook een prima investering voor de lange termijn.

4. Ripple

Als je wil weten welke crypto gaat stijgen op Bitvavo, houd dan zeker rekening met Ripple. Ripple is een unieke kleine crypto met potentie. De munt wordt al door veel banken gebruikt om geld naar elkaar te sturen. Voorheen was dit een complex proces met veel stappen, dankzij Ripple gaat het snel een eenvoudig. 

De verwachting is dat steeds meer mensen gaan investeren in Ripple. Dat heeft onder andere te maken met de duidelijke toekomstvisie. Hun doel is dat zoveel mogelijk banken in de toekomst gebruik gaan maken van hun diensten. Ze zijn bovendien continu bezig met het verbeteren van de software. Die wordt continu sneller en betrouwbaarder. Een veelbelovende crypto op Bitvavo die absoluut de moeite waard is om in te beleggen.

5. Polkadot

Een van de nieuwe crypto op Bitvavo is Polkadot. Dit is een van de nieuwe cryptomunten met een eigen blockchain. Ze streven ernaar om een systeem op te zetten waarbij verschillende blockchain makkelijker met elkaar kunnen samenwerken. Omdat Polkadot nog sterk in ontwikkeling is, kun je nu nog goedkoop aan Polkadot komen. De kans is groot dat de prijs in de nabije toekomst flink zal stijgen. 

Dat heeft uiteraard ook een paar risico’s. Omdat het gaat om een van Bitvavo’s nieuwe coins voor 2024 moeten we nog even wachten om vast te kunnen stellen of ze hun beloftes waar zullen maken.

6. Cardano

Op deze lijst met welke crypto gaat stijgen op Bitvavo kan Cardano (ADA) niet ontbreken. Het is een nieuwe crypto die veel lijkt op Ethereum, maar op veel vlakken beter is. Het is een cryptomunt die veel beter schaalbaar is. Daarnaast kost het veel minder energie, iets waar ook steeds meer handelaren naar kijken. 

De koers van Cardano is momenteel nog vrij laag. Dat biedt voor jou als investeerder mogelijkheden voor de toekomst. Daarbij is het wel belangrijk om in het oog te houden dat Cardano ook echt verder groeit. Het ziet er veelbelovend uit, maar ze moeten het nog wel waar maken.

7. Litecoin

Vraag je je af welke crypto gaat stijgen dan mogen we Litecoin (LTC) niet vergeten. Deze cryptomunt werd al in 2011 uitgebracht als alternatief voor Bitcoin. Het grote voordeel van deze Litecoin is dat het sneller en goedkoper is. Analisten verwachten dat Litecoin in 2024 flink in prijs zal stijgen. 

Een interessant feitje over Litecoin is dat ze 9,9% aandeel hebben in een Duitse bank. De WEG bank is een bank die vooral vastgoedinvesteerders als klant heeft. De vraag is dus of Litecoin in de toekomst iets in het vastgoed wil gaan doen.

8. Avalanche

Welke coin gaat stijgen? De kans is groot dat Avalanche (AVAX) gaat stijgen. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat Avalanche in staat is om vele transacties tegelijkertijd te verwerken. Bovendien zijn de transactiekosten een stuk lager dan bij Ethereum. 

Avalanche heeft er bij de ontwikkeling al rekening mee gehouden dat ze in de toekomst zullen groeien. Avalanche is schaalbaar waardoor ze door kunnen blijven groeien en steeds meer transacties kunnen verwerken. Daarbij is het een veilig platform dat bestand is tegen aanvallen van buitenaf. Ze schakelen daarbij onder andere deelnemers in om veiligheidsrisico’s te onderkennen. 

Hoe weet je welke crypto gaat stijgen? Een groot aantal investeerders heeft al ingezet op Avalanche, kortom het vertrouwen is er. We kunnen dan ook aannemen dat deze crypto in 2024 gaat stijgen.

9. Chainlink

Een van de nieuwe coins op bitvavo in 2024 is Chainlink (LINK). Dit is een kleine crypto met potentie. De reden dat je Chainlink in de gaten moet houden heeft te maken met de toegevoegde waarde op het bestaande aanbod. Chainlink is namelijk in staat om verbinding te maken met data buiten de blockchain. We noemen dit on-chain en off-chain data. Dit is handig voor bijvoorbeeld betaalsystemen en verbindingen met the Internet of Things (IoT). 

Grote bedrijven zoals FedEx en Flightradar werken al samen met Chainlink. Een goede reden om ook te investeren in Chainlink.

10. Reef

Een veelbelovende crypto op Bitvavo is Reef. Het Reef protocol richt zich op decentralized finance (DeFi). Steeds meer coins hebben een DeFI-ecosysteem, maar die is niet altijd compatibel met systemen die zich niet op de blockchain verbinden. De oprichter en CEO van Reef, Denko Macheski, wilde hier verandering in brengen. Het doel was om een protocol te ontwikkelen dat makkelijk in gebruik is en on-chain met off-chain verbind. 

Het is moeilijk om een exacte voorspelling te maken, maar voorzichtige voorspellingen zijn een stijging van 100% tot 300%. Dat is mede te danken aan de grote ontwikkelingen en vele samenwerkingen.

Crypto Kopen met Bitvavo!

Bitvavo gebruiken om crypto te kopen vereenvoudigt het proces met gebruiksvriendelijke interfaces, biedt lage kosten, zorgt voor een veilig platform en geeft toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies.

Crypto Nu Kopen!

Bitvavo’s nieuwe veelbelovende coins voor 2024

We hebben hierboven besproken welke crypto gaat stijgen op Bitvavo. In die lijst staan vooral wat oudere cryptomunten met een gedegen reputatie. Omdat deze cryptomunten al wat langer bestaan weten we wat we ervan moeten verwachten. 

Als het gaat om nieuwe crypto op Bitvavo kan dat nieuwe kansen bieden. We kunnen voor nieuwe crypto minder makkelijk een inschatting maken of de crypto gaat stijgen. We hebben immers nog geen informatie uit het verleden. Maar er zijn absoluut een aantal nieuwe coins op Bitvavo in 2024 die potentie hebben. 

 • Bitcoin ETF – Een interessante nieuwe crypto op Bitvavo is Bitcoin ETF. Het is een uniek concept dat veel aandacht krijgt van investeerders. Het is een soort tracker die continu op de hoogte blijft van de Bitcoin koers. Er zijn twee vormen, de ‘spot ETF’ en de ‘future ETF’. Die laatste kijkt naar de geschatte toekomstige waarde. 
 • Bitcoin Minetrix – Wil je weten welke altcoin gaat exploderen volgend jaar. Het kan zomaar eens Bitcoin Minetrix zijn. Het is een uniek mining platform dat in september in de presale ging. Op de eerste dag van de presale werd 100.000 dollar binnengehaald.
 • TG. Casino – Online casino’s worden steeds populairder. Het is dan ook niet zo gek dat ze op een bepaald moment met hun eigen cryptomunt zouden komen. Je kunt de cryptomunt van TG. Casino inzetten in het casino. Daarnaast kun je geld verdienen door staking. 
 • yPredict – Ook in de cryptowereld kunnen we niet om kunstmatige intelligentie heen. yPredict kan gebruikt worden om met AI marktanalyses te maken, zowel voor crypto als voor de beurs. Een kleine crypto met potentie. 
 • Monero – Monero is een altcoin die ideaal is voor mensen die gesteld zijn op hun privacy. Monero is een nieuwe crypto op Bitvavo die garant staat voor volledig anoniem handelen. Ze zeggen dat malware en ransomware geen grip kan krijgen op het systeem.
 • Wall Street Memes – Wall Street Memes is een zogenaamde Meme coin, zoals de grappige plaatjes online. Het is een beetje een niche, maar Wall Street Memes heeft al meer dan 25 miljoen dollar weten binnen te halen en dat in de presale fase. Het wordt binnenkort een van Bitvavo’s nieuwe coins in 2024.

Hoe weet je welke crypto gaat stijgen?

Wie wel eens heeft geïnvesteerd in crypto weet dat het zeer volatiel is. De vraag is dan ook, hoe weet je welke crypto gaat stijgen? Een van de beste manieren om te weten welke altcoin gaat exploderen is door het nieuws in de gaten te houden. Bij een halvering of nieuwe feature schieten de prijzen vaak omhoog. Bij negatief nieuws gaat de prijs juist omlaag. Daarnaast speelt de huidige populariteit onder andere investeerders ook een rol.

Welke crypto gaat stijgen in 2024 - Conclusie

Na het lezen van onze lijst met veelbelovende crypto op Bitvavo en nieuwe crypto op Bitvavo weet je welke crypto gaat stijgen. De lijst met beste crypto voor 2024 geeft je een goed beeld van welke cryptocurrency gaat stijgen en welke altcoin gaat exploderen. Maar houd er wel rekening mee dat cryptocurrency hoog volatiel is. 

De prijzen van cryptomunten kunnen snel stijgen, maar ook heel snel dalen. Houd hier bij je investering altijd rekening mee. Om te voorkomen dat je veel risico loopt is het aan te raden om je investeringen te spreiden. Kies een aantal van de veelbelovende crypto van deze lijst en haal het maximale uit je investeringen. 

Bovengenoemde crypto zijn allemaal bij Bitvavo verkrijgbaar. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform om te handelen in crypto. Liever een andere optie, overweeg dan eens Finst of Coinmerce.