Affiliate code Bitvavo

Bitvavo

Bitvavo is één van de meest populaire crypto exchanges van Nederland. Vele Nederlanders beleggen op deze manier in cryptomunten. Binnen deze broker kun je kiezen uit 225 verschillende cryptomunten.

Vergeleken met onder ander ByBit is dit nog best beperkt. Betekent niet dat op Bitvavo niet goed kunt handelen in crypto. Niets is minder waar namelijk. Dat is ook de reden dat deze broker zo populair is in Nederland.

De Bitvavo Affiliate actiecode voor 2024

Bij Bitvavo worden er vaak acties gehouden, zodat nieuwe gebruikers met een extra voordeel kunnen beginnen met het beleggen in cryptomunten. Voor 2024 is er een werkende actiecode.

Met deze code krijgen nieuwe gebruikers meteen € 20 extra tegoed, als men binnen een week voor € 10 of meer stort op hun Bitvavo account. Extra geld waar je niets voor hoeft te doen en dat je meteen in je crypto portefeuille kunt steken. Met deze code wordt die paar euro die je investeert meteen een hoop meer waard.

De eerste € 10.000 verhandel je gratis

Daarnaast biedt Bitvavo ook nog steeds de mogelijkheid om tot € 10.000 te handelen, zonder dat er handelskosten gerekend worden. Als je transacties bij elkaar opgeteld zullen tot de eerste € 10.000 gratis zijn. Je draagt dus geen kosten af aan Bitvavo om een transactie te doen.

Tijd genoeg dus om een grote crypto portefeuille op te bouwen, voordat je transactiekosten moet gaan betalen aan Bitvavo. Dit zorgt ervoor dat je op het begin ook gewoon wat dingen kunt proberen, zonder dat je elke keer handelskosten af moet dragen aan Bitvavo.