Kun je met crypto staking gemakkelijk een passief inkomen verdienen?

Cryptocurrency wordt steeds populairder in de wereld. Het is allemaal begonnen met Bitcoin. Nu zijn er zoveel cryptocurrency in omloop dat je bijna niet meer weet welke het beste is. Er zijn er een aantal manieren om aan cryptocurrency te komen. Door te handelen in crypto kun je geld verdienen. Een bekende manier om geld te verdienen met crypto is door staking. Hieronder meer informatie over crypto staken. 

Crypto exchanges 

Zodra je crypto gaat staken zorgt dat ervoor dat het netwerk wordt verbeterd en ondersteund. Het is een manier om passief inkomen te verdienen. Je krijgt voor het vasthouden van cryptocurrency een rentepercentage als beloning. Deze cryptocurrency staking percentages kunnen verschillen per exchange. De bekendste crypto exchange in Nederland is Bitvavo. Bij Bitvavo kun je een rentepercentage ontvangen van ten minste 10,5% op jaarbasis. Alternatieve exchanges zijn Binance, Coinbase, BlockFi en Crypto.com. Als je via Binance staked worden de ondersteunde munten automatisch gestaked via Binance Earn. Doe je dat via BlockFi ontvang je dan een rentepercentage van 9,3% en ook nog een extra stortingsbonus van 250 dollar. 

Voorwaarden crypto staken 

Voor een vlot verloop en goede gang van zaken is het van belang dat er regels in acht worden genomen. Zo is er in de crypto wereld ook regels waaraan jij je moet houden om succesvol te zijn in de wereld van digitale valuta’s. Het is van belang dat de wallet 24/7 online beschikbaar moet zijn. Daarnaast moet het ook als ondersteuning bieden voor staking. Om een staking beloning te ontvangen moet je van tevoren een x aantal munten vasthouden. Er kan een beperkt aantal munten gestaked worden. Let wel dat elk blockchain haar eigen regels heeft. Het is van belang dat je per munt nagaat welke regels er gelden.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *