Passief inkomen via FTX Exchange

DeFi is vaak zeer ingewikkeld en vereist een diepgaande kennis van de innerlijke werking van slimme contracten. Voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudigere route, zijn hier een aantal minder risicovolle opties beschikbaar op het FTX platform voor beleggers die op zoek zijn om in DeFi te stappen. Op deze manier kun je en passief inkomen via FTX Exchange genereren.

Er zijn een aantal manieren waarop men zijn Crypto beleggingen aan het werk kan zetten om een passief inkomen te verdienen. FTX is een marktleider als het gaat om gebruikers in staat te stellen een passief inkomen te verdienen op hun exchange, dus laat me u meenemen door enkele van hun meer populaire opties.

FTX Staking en Spot Lending

Er zijn twee manieren om op FTX te verdienen met DeFi: Staking en Spot Lending.

1- Staking

FTX biedt staking op een aantal munten, waaronder $FTT , $SOL, $SRM, $UBXT, en $RAY.

Hieronder heb ik een gids samengesteld om het gemak aan te tonen waarmee men dit kan doen.
Elke staking gelegenheid heeft een kleine beschrijving van de voorwaarden en beloningen. Ga door elk van deze totdat je het project vindt waar je zou willen inzetten. In het voorbeeld heb ik gekozen voor Serum, dat een geweldig rendement heeft.

Klik op de “Stake” optie in het hoofdmenu van FTX

ftx-exchange-review

En navigeer dan naar het SERUM tabblad. (of de gewenste crypto coin)

  • Lees de voorwaarden en begrijp de aangeboden beloningen zorgvuldig. Klik dan op de Stake knop onderaan rechts en het “Smart Contract” komt tevoorschijn.
  • Klik op max en dan Stake en u bent klaar om te verdienen, de meeste verdiensten kunnen elk uur worden samengesteld op FTX, wat geweldig is omdat u het verdien potentieel kunt maximaliseren.
  • Andere beurzen sluiten u voor lange periodes op en laten normaal geen samengestelde functie toe.

Staking is de functie van het actief deelnemen aan het valideren van transacties en het beveiligen van een blockchain in ruil voor beloningen.

2- Lenen

FTX biedt nu ook marge lenen/lenen aan op bepaalde Spot tokens. De meest lucratieve van allemaal is het uitlenen van USDC aan andere handelaren.

Wat FTX onderscheidt, is de mogelijkheid om de beloningen samen te stellen. FTX biedt een jaarlijkse rente, maar betaalt elk uur uit. Dit biedt grote mogelijkheden om het rente rendement te maximaliseren.

  • Eerst moet je Marge inschakelen in uw rekeninginstellingen tabblad.
  • Nadat de marge-functie op jouw rekening is ingeschakeld, kun je beginnen met het uitlenen van uw USDC, navigeer naar de wallet en klik op de uitleentab.
  • Door op de Uitlenen tab te klikken kun je een aanbod plaatsen, en beslissen hoeveel je wilt uitlenen.

Je kunt ook een koers bepalen die je wilt ontvangen. Het maximum dat wordt uitbetaald is echter de renteaanbieding van de beurs.

Ik hoop dat dit behulpzaam is geweest. Laat het ons rustig weten als er vragen/ opmerkingen zijn omtrent dit artikel. Vind hieronder nog een filmpje (in het engels) waar er wat dieper op in wordt gegaan hoe je start met FTX lending en FTX staking.

Als je nog geen FTX account hebt, schrijf je dan hier in en start direct met handelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *