Crypto apps lage kosten

Beste crypto exchange

Wat is een cryptocurrency exchange en wat is cryptocurrency?

Digitale of virtuele valuta’s, ook wel “cryptocurrency’s” genoemd, hebben vaak de vorm van tokens en worden gebruikt voor veilige online-transacties zoals betalingen. Een cryptocurrency exchange is een digitale marktplaats waar je cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen. Het functioneert als een online markt.

De bekendste cryptocurrency is zeker Bitcoin, die in mei 2022 maar liefst $29K waard zal zijn. Er heeft zich een hele industrie ontwikkeld om het gebruik en de uitwisseling van cryptocurrency’s makkelijker te maken.

Stablecoin is een uitdrukking die moet worden opgemerkt. Het beschrijft cryptocurrency’s waarvan de waarden gekoppeld zijn aan werkelijke activa zoals de valuta van een land. Stablecoins helpen bij het handhaven van consistente en nauwkeurige cryptocurrency-waarden.

De procedure voor een crypto ruil is vergelijkbaar met die van elke andere zakelijke deal waarbij er een koper en een verkoper is. U kunt vergelijkbare of verschillende soorten cryptocurrency’s ruilen, afhankelijk van uw voorkeuren, en de transacties houden rekening met de huidige marktprijzen van de betrokken cryptocurrency’s.

Cryptocurrency kan worden ingewisseld voor en tegen conventionele valuta’s zoals de Amerikaanse dollar of euro, en fondsen kunnen worden overgebracht tussen crypto-rekeningen en conventionele bankrekeningen zoals betaalrekeningen.

De opslag van digitale valuta en tokens wordt mogelijk gemaakt via crypto-wallet, die vanwege hun veiligheid en gebruiksgemak zeer populair zijn.

Meest effectieve cryptocurrency exchanges

Kraken crypto app

De term “beste” is open voor individuele interpretatie, maar voor de doeleinden van deze post zal ik verwijzen naar de beste cryptocurrency exchanges als de meest gerenommeerde, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilige die ik kon vinden.

Kraken

Een van de meer gevestigde cryptocurrency exchanges is Kraken, die al sinds 2011 actief is. Om u te helpen bij het evalueren van de huidige marktprijzen, recente prijsveranderingen en het market cap, biedt het uitwisselingsfuncties voor meer dan 160 verschillende soorten cryptocurrency’s, evenals een handige koop/verkoop gids voor elk. Een van de voordelen van Kraken is de mogelijkheid om beperkende orders, futures trading en marge transacties uit te voeren. Wil je crypto staken dan is dat ook een optie.

Voor nieuwe gebruikers biedt Kraken installatie-instructies voor de Apple of Android app, evenals een demo-account om de dienst te testen.

Prijzen: De standaard kostenstructuur omvat een stablecoin transactiekost van 0,9 procent, een niet-stablecoin transactiekost van 1,5 procent, een kredietkaart of digitale portemonnee verwerkingskost van 3,75 procent + $0,25 US of EUR, en een online bankieren/ACH verwerkingskost van 0,5 procent. Over het algemeen zijn deze kosten lager dan normaal voor een cryptobeurs. Kraken biedt 24 uur per dag live chat hulp.

Etoro logo

eToro

Met 25 miljoen gebruikers beweert eToro het grootste platform voor sociaal beleggen te zijn. Opgericht in 2007, bestaat het al langer dan Kraken. Hoewel het minder cryptocurrency’s aanbiedt dan Kraken (het toont 68 mogelijkheden vanaf mei 2022), geeft het beleggers ook de optie om te beleggen in aandelen en exchange-traded funds, en zijn koop/verkoop begeleiding wordt voortdurend bijgewerkt met de meest recente marktgegevens.

eToro heeft het nadeel dat het nu alleen toegankelijk is in 45 Amerikaanse staten. Het is cruciaal om op te merken dat inwoners van Hawaï, Minnesota, Nevada, New York en Tennessee nog geen toegang hebben tot deze cryptocurrency-uitwisseling.

Prijzen: eToro rekent een vast tarief van 1% voor zowel het kopen als verkopen van cryptocurrency’s. Minimum rekeningsaldo is $10.

Beste crypto app

Crypto.com

Met ondersteuning voor meer dan 180 cryptocurrency’s, Crypto.com een meer recente service die werd opgericht in 2016-ondersteunt meer cryptocurrency’s dan vrijwel elke andere crypto uitwisseling in deze review. Echter, niet al deze cryptocurrency’s worden vermeld in hun koop / verkoop gids. Via deze uitwisseling zijn niet-fungibele tokens een krachtig aanbod.

Het onvermogen voor gebruikers om onmiddellijk de ene vorm van cryptocurrency voor de andere te verhandelen op Crypto.com is een van zijn beperkingen. In dit geval zou je de ene moeten verkopen via een aparte transactie voordat je de andere koopt via een andere transactie. Recensies die wijzen op subpar klantenservice zijn een ander gevaar teken.

Prijzen: Afhankelijk van de transactie en het type betaling, kunnen de kosten variëren van 0% tot 2,99 %. Bij gebruik van ACH om geld over te maken van een bankrekening, zijn er geen kosten; echter, credit/debet card aankopen zijn onderworpen aan een 2,99 procent kosten.

Finst

Finst

Finst is een toonaangevende crypto-uitwisseling en portefeuille die gebruikers een betrouwbare en gebruiksvriendelijke ervaring biedt in de wereld van cryptocurrencies. Met Finst kunnen gebruikers gemakkelijk digitale valuta’s kopen, verkopen en verhandelen, terwijl ze tegelijkertijd controle houden over hun privésleutels en activa.

Het platform ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waardoor gebruikers diverse investeringsmogelijkheden hebben. Finst legt de nadruk op veiligheid en implementeert geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de activa van gebruikers te beschermen tegen potentiële dreigingen.

Met een intuïtieve interface, real-time marktgegevens en handige tools voor portfolio-analyse kunnen gebruikers hun investeringen effectief beheren en weloverwogen beslissingen nemen.

Bovendien biedt Finst educatieve bronnen en nieuwsupdates om gebruikers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de crypto-wereld. Kortom, Finst is de ideale bestemming voor zowel beginnende als ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en uitgebreide crypto-ervaring.

Coinbase

Coinbase

Met ondersteuning voor meer dan 150 cryptocurrency’s, is Coinbase een bekende en populaire cryptocurrency exchange. Met 98 miljoen gebruikers en activiteiten in meer dan 100 landen, werd Coinbase opgericht in 2012 en is het trots op het zijn van een gebruiksvriendelijk platform.

In feite is het belangrijk op te merken dat Investopedia Coinbase de beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners en de beste in de sector in het algemeen achtte.

Een van de weinige nadelen van het product is de niet-helpende prijzenpagina, maar beoordelingen hebben vastgesteld dat de tarieven van Coinbase tussen 0,5 procent en 4,5 procent liggen, afhankelijk van de transactie en met de opmerking dat extra kosten van toepassing kunnen zijn. Coinbase One, een andere prijsoptie die momenteel in bètatest is, geen-fee trades en andere elementen voor een maandelijkse vergoeding van $ 30.

Bitmart app

BitMart

Een van de top 20 beurzen in de wereld, BitMart werd opgericht in 2017 en houdt deze positie. Hun koop / verkoop website omvat ongeveer 60 populaire cryptocurrencies en biedt toegang tot futures trading met maximaal 50x leverage en een goed aanbod van munten. Er zijn er enkele honderden toegankelijk voor transactioneel gebruik in totaal, wat het meeste is van elke levensvatbare optie in onze evaluatie.

In december 2021 onderging BitMart een cyberaanval die resulteerde in de diefstal van activa ter waarde van ongeveer tot $ 200 miljoen, die het bedrijf later beloofde terug te betalen.

Prijsstelling: Net als bij Crypto.com is er een vaste prijs van 0,25 procent elke handel, hoewel het gebruik van een creditcard of debetkaart kan resulteren in hogere tarieven, zoals 4,5 procent. De volledige informatie over vergoedingen is te vinden op hun prijzenpagina.

Gemini app

Gemini

Gemini werd opgericht in 2014, en zijn koop/verkooppagina bevat meer dan 100 cryptocurrency’s die kunnen worden verhandeld in meer dan 60 landen. De ondersteuning is robuust, en de operationele interface is rechttoe rechtaan en eenvoudig te gebruiken.

Gemini werd door Investopedia erkend als het bedrijf met de beste beveiligingspraktijken op de markt. Het is zojuist de eerste cryptocurrency exchange geworden die SOC 2-certificering heeft ontvangen en biedt FDIC-verzekering voor stortingen in Amerikaanse dollars tot $ 250.000 in waarde.

Prijzen: Handelskosten zijn onderverdeeld in een aantal groepen, waaronder desktop en mobiel. Hoewel ze grondig zijn, kunnen mobiele transacties tussen $10 en $200 in waarde tiers hebben variërend van $0,99 tot $2,99, en alles boven $200 draagt een gebruikelijke prijs van 1,49 procent.

Cryptocurrency Wallet

Cash App

Cash App, dat werd opgericht in 2013, steekt uit boven de rest van de apps in onze compilatie omdat het zich niet alleen richt op aandelenhandel en cryptocurrency-uitwisseling, maar ook op conventionele financiële operaties. Dit plaatst het op gelijke voet met PayPal en Venmo, waardoor het een sterk concurrentievoordeel heeft.

Investopedia selecteerde Cash App als de beste crypto-uitwisseling voor Bitcoin, ondanks de vele functies. Dat gezegd hebbende, was ik niet in staat om een koop/verzend link op hun website te vinden, ook al toont de mobiele app de meest recente wisselkoersen.

Transactiekosten voor cryptocurrency’s variëren meestal van 1,5 procent tot 2,3 procent. Standaard stortingen zijn gratis als je verwacht de app te gebruiken voor routinematige financiële transacties, maar instant stortingen hebben een vergoeding van 0,5 procent tot 1,75 procent.

Bakkt app

Bakkt

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en zonder kosten verlaagt het vlotte en veilige platform van Bakkt, dat in 2018 werd gecreëerd en toegankelijk is via de Bakkt-app, de toegangsdrempel voor gebruikers in de wereld van cryptocurrencies. Cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum kunnen door gebruikers worden gekocht, verkocht en verzonden.

Gebruikers van de app kunnen ook ondersteunde beloningen en loyaliteitsprogramma’s integreren, specifieke punten omzetten in geld en dat geld gebruiken om meer cryptocurrency-transacties uit te voeren, betalingen aan andere gebruikers over te maken, cadeaukaarten te verwerven of persoonlijke aankopen te doen met behulp van de fictieve Bakkt Visa Debit Card. Gebruikers van de Bakkt App hebben toegang tot cryptocurrency, cadeaukaarten, beloningsprogramma’s en loyaliteitspunten in één keer in één scherm.

Prijzen: In tegenstelling tot de meerderheid van andere platforms, Bakkt legt geen kosten op elke transactie.

Bisq app

Bisq

Meer dan 1000 cryptocurrencies kunnen worden verhandeld op het gedecentraliseerde Bisq netwerk, dat toegankelijk is in meer dan 180 naties. Bisq, dat in 2014 werd geïntroduceerd, onderscheidt zich doordat het een downloadbare applicatie bevat die toegankelijk is op alle populaire besturingssystemen. De enige beschikbare mobiele apps voor Apple en Android zijn eigenlijk gewoon notificatiediensten die u handelsgerelateerde statusupdates geven.

Vanwege haar gedecentraliseerde aard, bewaart Bisq geen echte activa; in plaats daarvan verbindt het verkopers en kopers. Het voordeel van deze manier van werken is dat je transacties kunt uitvoeren zonder een bankrekening of cryptocurrency wallet aan te sluiten.

De kosten variëren van 0,10 procent tot 0,70 procent in prijs.

Crypto staken

Hoe kiest u de perfecte bitcoinbeurs voor u

Elk van de hier onderzochte items heeft consumenten iets te bieden. Het gebruikte platform bepaalt hoe veilig en betrouwbaar u cryptocurrencies kunt uitwisselen, en elk van de hieronder gegeven opties heeft een trackrecord van succes. Uw beslissing moet worden gebaseerd op de functionaliteit die u wilt en de cryptocurrency of transacties die u wilt gebruiken.

Het beste sociale investeringsplatform is eToro, de grootste selectie cryptocurrencies wordt aangeboden door BitMart, Cash App biedt financiële peer-to-peer transacties naast uitstekende Bitcoin handelsfuncties, Crypto.com heeft de sterkste mobiele app concurrent, Gemini biedt de beste beveiligingsfuncties, en Coinbase wordt algemeen beschouwd als de meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-uitwisseling. Omdat Bisq alleen beschikbaar is als een desktopapplicatie, wordt het niet beschouwd als een actief handelsplatform, het maken van snelle deals en uitwisselingen terwijl je onderweg bent, is niet mogelijk met deze cryptocurrency-uitwisseling.

Kraken lijkt mij het meest gevestigde platform dat er is, dus die zou ik gebruiken.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *