De beste 3 Snapchat spionage apps

Met een Snapchat spy app kun je de activiteiten van anderen op dit social media platform volgen. Dit maakt deze applicaties tot een uitkomst voor mensen die willen weten wat hun familieleden of partners aan het doen zijn en met wie ze contact hebben online.

Waarom bespioneren mensen andermans Snapchat?

De meeste mensen hebben verschillende redenen om zichzelf als Snapchat spion voor te doen. Dit zijn vaak ouders die hun kinderen willen beschermen tegen online gevaren zoals pesten, oplichters of gevoelige content. Ook personen die het vermoeden hebben dat hun partner vreemdgaat kunnen op deze stap overgaan.

De beste apps om iemands Snapchat te bespioneren

Wanneer je over wilt gaan op het gebruik van een Snapchat spionage app zijn er meer dan voldoende opties. Het is wel goed om te weten dat deze niet allemaal dezelfde functies bieden en de ene dus meer mogelijkheden heeft dan de ander. Hieronder gaan we kijken naar drie van deze apps, wat je ermee kunt en wat de onderlinge verschillen zijn.

mSpy

Wil je iemand traceren via Snapchat, dan is mSpy de beste optie. Met deze applicatie kun je het gedrag van mensen op dit social media platform monitoren. Zo kun je zien welke foto’s er worden gedeeld en welke berichten er verstuurd en ontvangen zijn. Het is zelfs mogelijk om verdwenen afbeeldingen terug te kijken. Naast het bekijken van iemands activiteiten op Snapchat kun je dit met deze app ook op andere social media platformen volgen. Ook is het mogelijk om gesprekken, berichten en e-mails op de telefoon van deze persoon te zien, kun je apps blokkeren en de locatie van het toestel volgen.

Cocospy

Cocospy is een andere optie die je kunt overwegen om te kijken wat iemand op Snapchat uitspookt. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en heeft ook een degelijke GPS tracker. Qua functies is het echter een stuk beperkter dan mSpy en dat kan het lastig maken wanneer je als gebruiker graag een zo compleet mogelijke applicatie hebt. Ook zijn er voor iOS gebruikers relatief weinig functies en kun je met de premium versie nog steeds maar één apparaat tegelijk monitoren.

XNSPY

Met XNSPY kun je onder andere op Snapchat meelezen terwijl het ook mogelijkheden biedt om gegevens vanuit deze app te exporteren naar bijvoorbeeld een Excel sheet. Daarnaast worden er periodieke screenshots gemaakt en kan er automatisch worden opgenomen in een Snapchat scherm. De nadelen van XNSPY zijn dat het maandelijkse pakket relatief prijzig is en dat je het op een iPhone alleen met jailbreaking kunt gebruiken. Hiermee kun je beperkingen voor bepaalde software verwijderen, maar daar zul je wel het toestel zelf voor nodig hebben. Dat maakt het stukken moeilijker om deze app effectief te kunnen gebruiken voor deze doeleinden.

Conclusie

Ongeacht wat je reden is om een Snapchat spy programma te gebruiken, biedt het een effectieve manier om te werk te gaan. Wanneer je iemands activiteiten online wil volgen of deze persoon wilt traceren kan een spionage app je daarbij optimaal helpen. In dat geval is mSpy de meest uitgebreide applicatie met de meeste functies.