Crypto app

Beste crypto apps

U moet de beste cryptocurrency app vinden met de laagste kosten als u cryptocurrency’s wilt kopen en verhandelen op uw mobiele apparaat. Het vinden van de ideale app is echter niet altijd gemakkelijk met zo veel tegenwoordig beschikbaar.

De top 10 crypto handelstoepassingen in 2023 worden beoordeeld in deze gids, die ook alle belangrijke parameters onderzoekt waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u de beste crypto app downloadt voor uw iPhone of Android-apparaat. We zullen verschillende cryptocurrency-gerelateerde diensten contrasteren die door applicaties worden aangeboden, waaronder kopen, staken, handelen en rente verdienen.

De top tien Bitcoin-apps voor 2023

De onderstaande secties bieden een gedetailleerde analyse van de bovengenoemde cryptocurrency programma’s, met de meerderheid die de grootste metaverse munten belooft tegen 2023.

Overzicht van de Top Crypto Apps

Deze rangschikking van de top crypto apps voor 2023 werd gemaakt na het overwegen van een aantal factoren, waaronder kosten, regels, gebruiksvriendelijkheid, en meer.

Om ervoor te zorgen dat u de beste cryptocurrency app voor uw behoeften selecteert, moet u onze beoordelingen in hun geheel lezen.

1. Bitstamp: Een goede Crypto App voor Low-Fee Trading

Bitstamp

Als het gaat om cryptocurrency-applicaties, is Bitstamp onze topkeuze. Aangezien Bitstamp al in 2011 werd opgericht, waardoor het een van de oudste cryptocurrency exchanges ter wereld is, bent u misschien al bekend met deze aanbieder. Gebruikers hebben toegang tot meer dan 50 verschillende cryptocurrency’s om te verhandelen, waaronder populaire munten zoals BTC en ETH, evenals een grote verscheidenheid aan altcoins.

Met Bitstamp kunnen consumenten cryptocurrency’s kopen voor slechts 0,5 procent per transactie, waardoor het alom bekend staat om zijn lage kostenstrategie. Met name dalen de kosten tot 0,25 procent als uw maandelijkse handelsvolume groter is dan $10.000. Bitstamp biedt gratis ACH-overboekingen zonder minimumvereiste voor stortingen.

Bij Bitstamp is de minimale positiegrootte slechts $10 voor activa geprijsd in USD en 0,0002 BTC voor die uitgedrukt in BTC. Bitstamp zorgt ervoor dat u veilig kunt handelen door 98 procent van de activa van klanten op te slaan in koude opslag en persoonlijke gegevens te versleutelen. Bitstamp blinkt echter pas echt uit als het gaat om de iOS- en Android-compatibele mobiele app voor het platform.

De geavanceerde ordertypes en analytische mogelijkheden die beschikbaar zijn in dit programma zullen doorgewinterde handelaren aanspreken. De Bitstamp app bevat ook real-time grafieken en order boek gegevens, evenals biometrische verificatie om de veiligheid te verhogen. Tot slot biedt de Bitstamp-app veel van dezelfde functionaliteit als een cryptocurrency-wallet door gebruikers in staat te stellen onmiddellijk cryptocurrency te verzenden.

2. eToro: de Beste Crypto App Overall voor 2023

Etoro logo

We ontdekten dat eToro nog een andere goede cryptocurrency-software is om over na te denken in 2023. De SEC, samen met de FCA in het Verenigd Koninkrijk, ASIC in Australië, en CySEC in Cyprus, reguleren allemaal deze aanbieder. Als gevolg hiervan kunt u cryptocurrency’s verhandelen op uw telefoon zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw geld. Meer dan 50 cryptocurrency’s zijn beschikbaar op eToro in termen van ondersteunde marktplaatsen. Als gevolg hiervan kunt u gemakkelijk en tegen lage kosten.

Dit omvat alles van XRP, Cardano, en AAVE tot Bitcoin, Ethereum, en EOS. U zult blij zijn te weten dat eToro goedkope Dogecoin-aankopen aanbiedt. De eToro app maakt spread-only handel mogelijk op alle ondersteunde cryptomarkten. Dit heeft een extreem laag startpercentage van 0,75 procent. We waarderen dat Amerikaanse klanten geld kunnen storten vanaf slechts $ 10. Stortingen in Amerikaanse dollars zijn gratis, en een verscheidenheid aan betalingsopties wordt geaccepteerd, waaronder debet- en creditcards, ACH, bankoverschrijvingen, PayPal, Skrill, en meer.

De eToro app heeft ook slechts een minimum handelsvereiste van $10 voor cryptocurrency’s. We waarderen ook de passieve beleggingstools van eToro. Het heeft ook een copy trading-optie waarmee u de cryptocurrency-investeringen van een ervaren daghandelaar kunt imiteren. Bovendien beheert het eToro-team een gevarieerde portefeuille van cryptocurrency’s waarin u kunt beleggen. Dit is waar de eToro cryptocurrency app echt uitblinkt in termen van gebruiksvriendelijkheid.

De app is eenvoudig in gebruik en vereist geen voorafgaande kennis van beleggen. Daarnaast zijn zowel iOS als Android smartphones volledig geoptimaliseerd voor de app. Het is ook belangrijk om te weten dat de eToro app extra activaklassen dekt. U heeft toegang tot duizenden Amerikaanse en internationale aandelen, naast valuta, grondstoffen, indices en ETF’s. Last but not least, als je van het geluid van eToro houdt, kun je de app in minder dan vijf minuten gaan gebruiken.

3. DeFi Swap: de meest gebruiksvriendelijke gedecentraliseerde cryptocurrency app

Defi crypto

DEFC logoDeFi Swap is een van de best crypto app van dit moment en is volledig gedecentraliseerd. DeFi Swap is, zoals de naam al doet vermoeden, een platform dat gebruik maakt van het gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem om gebruikers een mechanisme te bieden om tokens uit te wisselen en rente te genereren zonder de noodzaak van een tussenpersoon. Met behulp van liquiditeitspool kunnen handelaren tokens

Aangezien de liquiditeit wordt geleverd door de gebruikers van het platform, is er geen behoefte meer aan een orderboek of market maker. Beleggers zullen aantrekkelijke tarieven ontvangen in ruil voor het toevoegen van tokens aan de DeFi Swap liquiditeitspool. De gebruiksvriendelijke staking-optie die DeFi Swap biedt, waarbij tokens worden vastgezet voor een vooraf bepaalde periode, is een andere manier om opbrengsten te ontvangen.

DeFi Swap is een van de beste DeFi swaps voor beginners omdat het geavanceerde functies en technisch taalgebruik ontbeert. DeFi Swap ondersteunt momenteel WalletConnect en MetaMask, waardoor het snel en eenvoudig is om een cryptocurrency wallet te koppelen aan de online applicatie. Met opties om het slipbedrag en de transactietermijn aan te passen, biedt DeFi Swap meer dan 50 bekende tokens om in te handelen zodra het is aangesloten.

Gebruikers kunnen ook investeren in DeFi Coin, de eigen munt van de beurs, wat een ander belangrijk kenmerk is van DeFi Swap (DEFC). Aangezien het DeFi Swap ecosysteem intrinsiek is aan deze BEP-20 munt, heeft de waarde de neiging om te stijgen naarmate de uitwisseling zich ontwikkelt. Echter, door alleen het token in hun portemonnee te houden, kunnen DEFC-houders ook terugkerende inkomensbetalingen genereren. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij het aantrekkelijke ‘static rewards’ systeem van de token.

4. My freedom coin: beste app voor crypto voor handel met onderpand

My Freedom Coin

Gezien het feit dat het een DeFi initiatief is dat zijn gebruikers daadwerkelijk bezitten, onderscheidt My Freedom Coin zich van de rest van de lijst. De applicatie zelf dient als een bank, een uitwisseling, en een portemonnee allemaal op een platform. Gebruikers zijn in staat om geld te lenen met onderpand, MFC tokens te kopen en verkopen, en deel te nemen aan een community-initiatief om geld te verdienen.

Het programma, dat beschikbaar is voor zowel iOS als Android, stelt gebruikers in staat om te communiceren met de hele DeFi infrastructuur vanaf hun telefoon.

MFC werd gekozen voor deze lijst vanwege zijn aparte strategie om zijn klanten te beschermen tegen marktprijs schokken. Het geld in de BUSD Treasury, dat is opgehaald via alle Coin Offerings, garandeert dat de prijs van MFC een “Floor” heeft waar het nooit onder zal komen, waardoor consumenten de zekerheid hebben dat hun vermogen veilig is.

Het werkt omdat er altijd genoeg geld in de BUSD Treasury zit om alle huidige MFC in omloop te kopen. De bodemprijs profiteert van transactiekosten op de applicatie zelf en rentekosten die door leningen worden geproduceerd, terwijl de schatkist financiering ontvangt uit een reeks van hogere muntaanbiedingen.

De community is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging. Gebruikers die zich hebben ingeschreven moeten een maandelijkse Exchange-licentievergoeding van $50 betalen voor elke maand dat ze MFC-tokens willen kopen en verkopen. Bovendien wordt elke keer dat een transactie wordt voltooid op haar P2P-uitwisseling, een vergoeding van 2 procent toegepast.

De vergoeding wordt in rekening gebracht aan verkopers in BUSD. Dit wordt gebruikt om het systeem veilig te houden en te onderhouden. De vergoeding wordt geheven aan kopers in MFC, en dit geld wordt onmiddellijk uit de circulatie gehaald om te helpen de bodemprijs te verhogen.

De dienst van de lening tegen onderpand van de My Freedom Coin applicatie is een fantastische eigenschap.

Via het My Freedom Loans-portaal kunnen gebruikers een aanvraag indienen voor een BUSD-lening met hun MFC als onderpand. De lening heeft een rentevoet van 0,98 procent per maand en wordt gewaardeerd tegen de bodemwaarde van het token. Elke lening heeft ook een eenmalige 0,5 procent Loan Processing Fee die moet worden betaald; deze vergoeding gaat naar het onderhoud en de beveiliging van het platform.

Gebruikers van het My Freedom Loans-gedeelte van het project kunnen leningen krijgen zonder hun bezittingen te hoeven liquideren. Je MFC wordt als onderpand bewaard door het smart contract, en het wordt pas aan je vrijgegeven als de lening is afbetaald.

Als we dit idee nog een stap verder doorvoeren, kunnen klanten meer verdienen dan hun vereiste rente zodra de lening is terugbetaald, aangezien de bodemprijs voor MFC alleen maar kan stijgen.

Stel, ter illustratie, u heeft 1000 MFC tokens en de bodemprijs is $1. De BUSD Treasury zal u $1.000 lenen tegen een maandelijkse rente van 0,98 procent. U krijgt de 1000 MFC tokens die u als onderpand heeft gegeven altijd terug als u uw lening terugbetaalt, minus de rente die in de loop van de tijd is opgebouwd. Stel dat zes maanden later de koers van de Floor is gestegen naar $1,50. Wanneer u uw onderpand teruggeeft en uw rente afbetaalt, zal het $1500 waard zijn, wat aangeeft dat u $500 extra heeft verdiend na aftrek van de rente die in rekening is gebracht.

Als de gebruiker de lening terugbetaalt, stelt de leenfunctie gebruikers in staat om snel toegang te krijgen tot contant geld van hun holdings zonder enige winst in de waarde van hun holdings te hoeven missen. Bovendien weerhoudt niets u ervan om de lening te gebruiken om extra MFC tokens te kopen om verder te profiteren van de gestaag stijgende marktwaarde van de MFC Coin.

Er is geen risico van Liquidatie van de lening op uw munt, in tegenstelling tot elk ander DeFi Lending Platform, omdat MFC de enige crashbestendige activa in de wereld is.

5. Aqru: de beste cryptocurrency app voor het verdienen van rente

Aqru coin

Aqru verschilt op een paar manieren van de andere cryptocurrency-apps die we tot nu toe hebben onderzocht, niet de minste daarvan is het feit dat het geen app is die gericht is op handelsdiensten. Aqru, daarentegen, is de top cryptocurrency app beschikbaar om geld te verdienen. Simpel gezegd, u ontvangt een fantastische APY van maximaal 7% wanneer u uw stablecoins in de veilige Aqru-app stort.

U bent niet verplicht om een minimale aflossingstijd te accepteren met Aqru, in tegenstelling tot andere cryptospaarrekeningen die beschikbaar zijn in deze markt. Dit houdt in dat u niet te maken krijgt met financiële boetes als u ervoor kiest om uw digitale tokens op elk moment op te nemen. Bovendien is het niet nodig om enige tokens in te zetten om de beschikbare 7 procent rente te ontvangen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over constant fluctuerende wisselkoersen als je stablecoins kiest boven andere grillige digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum. We genieten van de Aqru cryptocurrency-app omdat de verkoper ook fiatstortingen in GBP en EUR accepteert. Dit houdt in dat zelfs als u momenteel geen digitale tokens bezit, u nog steeds kunt profiteren van zijn verleidelijke cryptospaarrekeningen. Wist u dat een van de top crypto sites voor yield farming AQRU is?

De Aqru mobiele app, die gratis te downloaden is van Google Play of de App Store, is zeer gebruiksvriendelijk en ideaal voor beginners. Geen voorafgaande technische kennis van digitale valuta is nodig, omdat de software u door elke fase van de rente verdien procedure zal leiden. Ten slotte moet deze top-rated cryptocurrency app zich houden aan KYC-regels omdat het een divisie is van Accru Finance Ltd. (UK), dat vereist dat alle gebruikers worden geverifieerd.

6. Crypto.com: een van de beste apps voor het kopen van crypto met een debetkaart

Cryptocom

Een van de top cryptocurrency apps en altcoin exchanges om deze reden is Crypto.com. Het stelt gebruikers in staat om Bitcoin en andere digitale valuta te kopen met debetkaarten. U hebt toegang tot meer dan 250 digitale activa door de Crypto.com-app te installeren, die toegankelijk is voor zowel iOS- als Android-apparaten. Bovendien kunt u elk van deze ondersteunde marktplaatsen onmiddellijk kopen voor een kostprijs van 2,99 procent met Visa of MasterCard.

Maar voordat je dat kunt doen, moet je een account registreren en een snelle KYC-procedure doorlopen, waarbij je een foto van je door de overheid uitgegeven ID maakt met behulp van een app. Belangrijk is dat Crypto.com een van de beste cryptocurrency-apps is voor het opbouwen van een gediversifieerde portefeuille, omdat het zo veel verschillende marktplaatsen ondersteunt. De Crypto.com-app biedt een Crypto.com-creditcard, naast ondersteuning voor bankoverschrijvingen en betaalkaarten. Het maker/taker fee mechanisme is hoe deze cryptocurrency app provider omgaat met conventionele handelscommissies.

Wanneer u een kooporder plaatst als market taker en opnieuw wanneer u uitbetaalt, wordt 0,40 procent van uw rekening afgetrokken. Hiermee betaalt u slechts $4 voor elke $1.000 die u ruilt. Bovendien worden goedkopere commissies aangeboden als u vaak handelt op de Crypto.com-app. U kunt uw ongebruikte digitale activa op een spaarrekening storten, wat een andere essentiële functie van de Crypto.com-app is. In ruil daarvoor ontvangt u een vergoeding tegen een rente die gebaseerd is op zowel het token als de lock-uptijd.

We moeten er ook op wijzen dat een van de bekendste cryptocurrency’s op de markt, CRO, de creatie is van Crypto.com. Wanneer u geld op uw Crypto.com-spaarrekening zet, kunt u dit token gebruiken om uw handelscommissies te verlagen en de opbrengsten te verhogen. Wij waarderen Crypto.com’s gebruiksvriendelijke lay-out ook. U hoeft geen voorafgaande handelskennis te hebben om de Crypto.com-app te gebruiken om digitale valuta’s te kopen en verkopen.

7. De beste crypto app voor leningen gesteund door crypto

Crypto apps lage kosten

Nebeus is een compleet cryptocurrency-ecosysteem met een gebruiksvriendelijke interface die we aanbevelen voor iedereen die al zijn cryptocurrency-gerelateerde activiteiten op één locatie wil beheren. Omdat ze een solide platform en twee leningopties bieden om aan uiteenlopende eisen te voldoen, zijn ze onze voorkeursoptie voor het verkrijgen van een lening met cryptocurrency als onderpand:

Snelle leningen geven leners een LTV van 50% tot €500 en 0 procent APR gedurende drie maanden. Flexibele leningen zijn beschikbaar met een LTV tot 80%, een looptijd van 36 maanden en €250.000 in stablecoins en FIAT-valuta’s. Nebeus introduceert elke maand nieuwe cryptocurrency’s op zijn platform en integreert deze in al zijn diensten. Momenteel biedt deze dienst 9+ munten aan om als onderpand te gebruiken.

Nebeus biedt zijn klanten zekerheid tegen margin calls door een buffer van 10 dagen te geven voor het geval de markt daalt, waardoor de gebruiker actie kan ondernemen door ofwel de lening terug te betalen of extra onderpand toe te voegen. Dit komt omdat de cryptocurrency markt nogal onvoorspelbaar kan zijn.

Door de integratie van Nebeus’ Auto Margin Call Management oplossing, die het bedrijf in staat stelt om automatisch de activa van de klant te beheren door geld toe te wijzen aan de lening, kan dit worden geautomatiseerd. Op dezelfde manier, als de markt stijgt tijdens die dagen, is de lening nog steeds van kracht. Daarnaast bieden ze diensten zoals een Loan Health Monitor, Excess Collateral Release, en 100M gratis verzekering, waardoor de leningen van Nebeus risicovrij zijn.

Nebeus is een compleet crypto-ecosysteem waarmee u cryptocurrencies kunt kopen, houden, verdienen en verzekeren, naast hun betrouwbare door crypto’s ondersteunde leenactiviteiten. Met name hun verdienprogramma’s behoren tot de meest agressieve op de markt, met een APY van 6,5 procent in cryptocurrency en een APY van 12,85 procent in stablecoins. Hun vermogen om gebruikers te laten verdienen op de ene munt terwijl ze een andere huren, is wat hen onderscheidt van de concurrentie en helpt klanten omrekeningskosten te vermijden.

8. Coinbase: de beste cryptocurrency wallet voor beginners

Coinbase

Voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het investeren in digitale activa, ontdekten we dat Coinbase waarschijnlijk een van de beste cryptocurrency-apps is. In feite wordt Coinbase vaak gekozen door mensen die voor het eerst cryptocurrency’s willen kopen via een mobiele app, omdat het hele investeringsproces hen stap-voor-stap wordt doorlopen. U wordt bijvoorbeeld gevraagd om een account aan te maken nadat u de Coinbase-app naar uw apparaat hebt gedownload.

Vervolgens moet je de KYC-procedure voltooien, waarbij je een foto van je paspoort of rijbewijs maakt met je mobiele apparaat. De volgende stap is om je te vragen welke cryptocurrency je wilt kopen en hoe je ervoor wilt betalen. Overweeg een debet/creditcard of Paypal te gebruiken om een voorbeeldaankoop te doen. Door dit te doen, zal de transactie onmiddellijk worden uitgevoerd, echter tegen een prijzige vergoeding van 3,99 procent.

Het gebruik van ACH zal uw investeringskosten verlagen tot 1,49 procent als u bereid bent om één tot drie werkdagen te wachten tot uw cryptocurrency-investering doorgaat. De meerderheid van de top-25 digitale tokens in termen van marktkapitalisatie worden ondersteund als het gaat om de cryptocurrency’s die u kunt kopen via de Coinbase-app, met de voor de hand liggende uitzonderingen van XRP en BNB. U kunt ook een grote verscheidenheid aan ERC-20 tokens en zelfs DeFi (decentralized finance) munten vinden op tientallen verschillende markten.

U krijgt toegang tot een verscheidenheid aan beveiligingshulpmiddelen wanneer u de Coinbase cryptocurrency app op uw telefoon downloadt. Zo moet u naast het invoeren van uw geselecteerde pincode ook twee-factor authenticatie passeren met behulp van een code die via sms aan uw telefoon wordt gegeven. Een andere belangrijke bescherming die Coinbase met het platform biedt, is koude opslag. 98 procent van het geld van klanten wordt offline bewaard. Bovendien, voor extra veiligheid, laat Coinbase u opnameverzoeken vergrendelen voor een periode van 48 uur.

9. Finst: geweldige Crypto Alert App voor Real-Time Trading

Finst

De Finst-app is een innovatieve en uitgebreide mobiele toepassing waarmee gebruikers gemakkelijk en veilig toegang hebben tot de wereld van cryptocurrencies. Met deze intuïtieve app kunnen gebruikers hun digitale activa beheren, handelen, en real-time marktgegevens volgen, allemaal binnen handbereik.

De Finst-app biedt een naadloze gebruikerservaring met een overzichtelijke interface en geavanceerde functies. Gebruikers kunnen eenvoudig hun favoriete cryptocurrencies kopen en verkopen, handelen op verschillende beurzen en hun portefeuille op de voet volgen met gedetailleerde grafieken en analyses.

Met betrekking tot beveiliging biedt de Finst-app een hoog niveau van bescherming voor de digitale activa van gebruikers. Het maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologieën om de privésleutels en gevoelige informatie van gebruikers te beschermen. Daarnaast biedt de app tweefactorauthenticatie om de toegang tot de accounts nog veiliger te maken.

De Finst-app is ook gericht op het bieden van educatieve bronnen en nieuwsupdates om gebruikers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrencies. Gebruikers kunnen relevante artikelen en marktanalyses lezen, zodat ze goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Kortom, de Finst-app is een krachtige tool voor zowel beginners als ervaren crypto-enthousiastelingen, waarmee ze gemakkelijk en veilig kunnen handelen, hun portfolio kunnen beheren en op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen in de cryptocurrency-markt.

10. Blockfolio: de beste Crypto Portfolio Tracker App

Crypto folio tracker

Blockfolio is een mobiele nieuws- en portfoliotrackingsoftware voor cryptocurrencies die onlangs werd overgenomen door de crypto-derivatenbeurs FTX.

U kunt snel informatie importeren over uw cryptocurrency posities van honderden grote beurzen met behulp van Blockfolio. De software bevat mogelijkheden om uw winst en verlies in de loop van de tijd te meten, uw holdings te visualiseren en nog veel meer. Blockfolio is een essentieel programma als je cryptocurrency’s in verschillende wallets en exchanges bewaart.

Het maken van meerdere portefeuilles met Blockfolio is eenvoudig, waardoor het eenvoudig is om uw financiële doelen te scheiden. In Blockfolio kunt u bijvoorbeeld een portefeuille hebben voor langetermijninvesteringen, een voor mememunten die op korte termijn een buzz ervaren, en een voor een watchlist van opkomende cryptocurrency’s. Elke cryptocurrency waarop u tikt, toont realtime prijsgrafieken en headlines, zodat u snel kunt ontdekken wat de waarde van uw portefeuille verhoogt.

De portefeuillebeheermogelijkheden van Blockfolio zijn opgenomen in de gratis FTX-app voor iOS en Android sinds Blockfolio een onderdeel van FTX is geworden. Zelfs als u niet handelt in crypto-derivaten, hebt u toegang tot alle hulpmiddelen van Blockfolio door een gratis account te openen bij FTX.

Hoe de perfecte crypto app kiezen

Beste crypto app

We concentreerden ons op een paar belangrijke aspecten om onze onderzoeksresultaten terug te brengen tot slechts vijf van de top crypto apps voor 2023.

We hebben ook rekening gehouden met de kosten en commissies die de cryptocurrency app in rekening brengt, evenals of je al dan niet toegang hebt tot handelstools, naast de regelgeving en ondersteunde marktplaatsen.

Als je nog steeds niet zeker weet welke cryptocurrency software geschikt is voor jou, houd dan rekening met de hieronder behandelde elementen.

Regulering

Het al dan niet gereguleerd zijn van de dienst is de meest cruciale factor om rekening mee te houden bij het zoeken naar de beste cryptocurrency app. Zoals we bijvoorbeeld opmerkten in onze eToro review, is deze aanbieder van cryptocurrency apps onderworpen aan tal van regelgevingen.

Een licentie van de SEC, FCA, ASIC, of CySEC valt onder deze categorie. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw geld veilig is wanneer u geld toevoegt aan de eToro cryptocurrency-app.

We kwamen echter ook cryptocurrency-apps tegen zonder licentie. Er is geen manier om te garanderen dat de provider die u selecteert uw fondsen veilig zal houden.

Ondersteunde markten

U kunt een enorme verscheidenheid aan digitale valuta’s verhandelen met sommige cryptocurrency-apps, terwijl slechts een handvol zich hierop richt.

Ter illustratie, Binance biedt meer dan 1.000 cryptocurrency markten over verschillende projecten. Met zijn brede selectie van digitale activa, is Bitstamp ook uitstekend voor diversificatie.

De gemakkelijkste manier om een brede portefeuille op te bouwen, is een cryptocurrency-programma te selecteren dat een ton toegang biedt tot een verscheidenheid aan markten.

Dit houdt in dat u geen obstakels zult tegenkomen tijdens het investeren als u een potentiële geldkans ontdekt en het cryptocurrency-programma van uw voorkeur het token ondersteunt.

Vergoedingen

Voordat je een account aanmaakt bij de cryptocurrency app van je voorkeur, moet je een selectie van de kosten bekijken. Dit omvat spreads, stortingen, opnames en handelscommissies. In de delen die volgen, laten we deze kosten in meer detail onderzoeken:

Markt Commissies

Wanneer u een digitale valuta koopt, zullen verschillende crypto trading programma’s u een commissie opleggen. Wanneer u uw positie uitbetaalt, moet u ook commissie betalen. Commissies tussen verkopers van cryptocurrency apps kunnen sterk verschillen. Coinbase, bijvoorbeeld, zal een vergoeding van 1,49 procent per schuif opleggen. Met slechts 0,1 procent per slide is Binance uiterst concurrerend. Aangezien de broker trades aanbiedt met 0,5 procent kosten, is Bitstamp ook concurrerend.

Het is essentieel dat u geen buitensporige kosten betaalt om handelsorders te plaatsen, welke cryptocurrency app u ook kiest om u bij aan te sluiten.

Hoge handelskosten zullen uw verwachte winstmarge verkleinen, wat de reden hierachter is.

Stortingskosten

Wanneer u geld toevoegt aan uw cryptocurrency trading app, kunt u verplicht worden om stortingskosten te betalen. De betalingsoptie die u selecteert, kan hier ook een invloed op hebben. We ontdekten bijvoorbeeld dat cryptocurrency-apps doorgaans 3-5 procent in rekening brengen als u een storting wilt doen met behulp van een Visa of MasterCard. Alleen om je een idee te geven. Amerikaanse klanten worden 4,5 procent in rekening gebracht door Binance en 3,99 procent door Coinbase.

Het spreekt voor zich dat dit prijzig is, vooral in het licht van het feit dat eToro geen stortingskosten rekent wanneer u een debet- of kredietkaart gebruikt om een betaling in US dollar te doen.

Bovendien, als u gebruik maakt van een e-wallet zoals PayPal of Neteller, ACH, of een bankoverschrijving, rekent eToro geen stortingskosten.

Spreads

Aangezien veel cryptocurrency apps geen vergoedingen weergeven, is dit een grotere uitdaging om te begrijpen. Voor degenen die het niet weten, de spread is het procentuele verschil tussen de vraagprijs en biedprijs van de digitale valuta die u wilt verhandelen. Bijvoorbeeld, als de spread 0,9 procent is, moet u een extra premie van 0,9 procent betalen om toegang te krijgen tot de markt. Bijgevolg moet u een succes behalen van minstens 0,9% op deze specifieke trade om winst te maken.

Gebruiksvriendelijkheid

Handelen in cryptocurrencies op een smartphone kan een uitdaging zijn, niet in het minst omdat het scherm aanzienlijk kleiner is dan dat van een typische laptop of desktopcomputer. Daarom is het van cruciaal belang dat de cryptocurrency software die u kiest een eenvoudige en gestroomlijnde handelservaring biedt. Als de software volledig is geoptimaliseerd voor uw besturingssysteem, kan dit worden bereikt.

Als het cryptocurrency programma een demo-account optie biedt, is dat de grootste aanpak om te evalueren. Dit houdt in dat u onderzoek kunt doen, prijzen kunt evalueren, orders kunt plaatsen en nog veel meer, zonder dat u geld in gevaar hoeft te brengen.

U kunt dan doorgaan met het openen van een rekening nadat u er zeker van bent dat de cryptocurrency trading app de beste keuze voor u is.

Functies en Tools

Top-rated leveranciers zoals Bitstamp, eToro, Crypto.com, en Coinbase bieden een scala aan praktische tools en functies terwijl je kijkt naar de beste cryptocurrency apps voor 2023. Aangezien handelsmogelijkheden zich met één klik op de knop kunnen bevinden, kunt u hiermee het meeste uit de cryptocurrency-app halen.

De eToro copy trading tool was de beste functie die we vonden. Met behulp van dit programma kunt u passief handelen door de posities van een ervaren belegger te imiteren. Elke positie die de belegger inneemt zal worden gerepliceerd in uw portefeuille.

Consumenten Bijstand

De beste cryptocurrency-applicaties laten u in realtime met een ondersteuningsagent spreken. Verschillende van de dienstverleners die we hebben gevonden, bieden bijvoorbeeld een live chatfunctie.

Dit elimineert de noodzaak voor u om de telefoon op te nemen of een e-mail te sturen om te communiceren met de afdeling klantenondersteuning. We waarderen ook cryptocurrency-apps die 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenondersteuning bieden.

Uitstekende HODLing-app

Crypto hodling app

De term “HODLing” is een woordspeling op het woord “holding” in bitcoin lingo. Dus, “HODL” is investeren in een digitale munt en uw tokens voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd vasthouden.

Om het anders te zeggen, u gebruikt een “buy and hold” strategie waarbij u uw tokens minstens een jaar, zo niet langer houdt.

Nu, het houden van uw tokens in een app waar u rente kunt verdienen is volkomen logisch als u een lange termijn cryptocurrency handelaar bent. Door dit te doen, zult u profiteren van zowel het ontvangen van regelmatige inkomensuitkeringen als een groei in de marktwaarde van uw bitcoin.

Met behulp van een grondige studieprocedure, ontdekten we ontdekten we dat Crypto.com en Aqru de twee beste cryptocurrency-apps zijn om investeringen vast te houden. Dit komt omdat beide apps aantrekkelijke rentetarieven bieden via een beschermd ecosysteem.

Beste app voor crypto-belangstelling

Crypto gids

Zoals vermeld in de sectie hierboven, zijn Crypto.com en Aqru de twee top crypto-gerelateerde apps. Als u niet zeker weet of app zal voldoen aan uw behoeften voor het verdienen van langetermijnrente, houdt u rekening met het volgende:

  • Aqru is waarschijnlijk de grootste cryptocurrency-app voor dit gebruik als je geld wilt verdienen aan USDC of USDC Maple. Dit komt door de flexibele lock-up duur van het platform en APY van maximaal 7 procent.
  • Crypto.com is echter misschien een betere optie als je rente wilt verdienen op stablecoins zoals de Gemini Dollar of Tether. Dit komt omdat stablecoins op Crypto.com tot 14% kunnen verdienen. Gezien dat, zou het een goed idee kunnen zijn om een gevarieerde aanpak te kiezen terwijl je op zoek bent naar de beste cryptocurrency-investeringen.

Gezien het feit dat, zou het verstandig zijn om een diverse aanpak te nemen tijdens het zoeken naar de beste cryptocurrency rente app. Daarom zou het gelijk verdelen van uw geld tussen Crypto.com en Aqru een veiligere optie zijn. Volgens ons grondige onderzoek ontdekten we dat Crypto.com en Aqru de twee grootste cryptocurrency-apps zijn om investeringen vast te houden. Dit komt omdat beide apps aantrekkelijke rentetarieven bieden via een beschermd ecosysteem.

App voor het inzetten van cryptocurrency

soorten wallets

De beste cryptocurrency apps laten u ook uw tegoeden inzetten om er rente op te verdienen.

  • Uw tokens worden hierdoor voor een vooraf bepaald aantal dagen of weken opgesloten.
  • Uw tokens zullen dan bijdragen aan het relevante blockchain netwerk om transacties te valideren.
  • Daarnaast ontvangt u rentebetalingen van de betreffende cryptocurrency-app zolang uw tokens worden gestaked.

We ontdekten dat eToro, Aqru, en Crypto.com de top cryptocurrency staking apps zijn die op dit moment op de markt beschikbaar zijn voor dit gebruik. Alle drie van deze cryptocurrency-apps bieden een gebruiksvriendelijke en veilige beleggingservaring, zoals vermeld in onze beoordelingen.

De beste cryptocurrency-app voor altcoins

Altcoin

Een succesvolle langetermijnbelegger zijn in digitale activa vereist diversificatie, dus als u op zoek bent naar de beste crypto-app voor altcoins, kijk dan eens naar Bitstamp. Door dit te doen, krijgt u toegang tot meer dan 50 populaire cryptocurrencies met een scala aan groeivooruitzichten.

In feite kunt u met Bitstamp een gevarieerde portefeuille van digitale munten opbouwen voor slechts $10 per munt. U zult niet worden getroffen met een ton aan vergoedingen omdat de app u gewoon de spread kost om crypto-activa te kopen en verkopen.

U zou echter aan Crypto.com kunnen denken als u ontdekt dat de Bitstamp-app uw favoriete digitale valuta niet ondersteunt. Meer dan 250 digitale activa kunnen worden gevonden in dit cryptocurrency-programma, en de commissies zijn slechts 0,40 procent.

Favoriete Crypto Wallet App

Cryptocurrency Wallet

Zonder twijfel, wanneer u investeert in cryptocurrencies, moet u ook nadenken over hoe u uw digitale tokens veilig zult houden.

Immers, deze sector van de economie is aantrekkelijk voor hackers op afstand die er alles aan zullen doen om uw welverdiende cryptogeld in handen te krijgen. In het licht hiervan adviseren wij om na te denken over eToro als u op zoek bent naar de beste crypto wallet software voor beveiliging.

De door de Gibraltar Financial Services Commission-gereguleerde veilige portemonneeservice wordt geleverd door deze cryptocurrency app provider. Bovendien blijft u toegang houden tot handels- en uitwisselingsdiensten omdat de portemonnee is verbonden met uw primaire eToro-account.

Zowel beginners als doorgewinterde professionals kunnen de eToro cryptocurrency wallet software gebruiken. en de provider biedt een herstelservice voor het geval u uw privésleutels verliest.

Apps voor crypto prijsmeldingen

Als u van plan bent om actief cryptocurrencies te kopen en verkopen, zijn prijsnotificaties een noodzaak. Dit is te wijten aan het feit dat u op de hoogte wordt gebracht zodra een belangrijke prijsgerelateerde gebeurtenis plaatsvindt.

U kunt bijvoorbeeld prijswaarschuwingen instellen voor tokens waarin u eerder hebt geïnvesteerd of die u gewoon in de gaten wilt houden wanneer u de Bitstamp cryptocurrency-app downloadt.

  • Wanneer de prijs van Bitcoin bijvoorbeeld 62.500 dollar bereikt, kunt u een nauwkeurige prijswaarschuwing in dollars instellen.
  • Als alternatief kunt u uw koerswaarschuwing in percentages specificeren, bijvoorbeeld als de prijs van Ethereum met 5% stijgt of daalt.

In beide gevallen zal de Bitstamp cryptocurrency-app u een melding sturen wanneer een van uw prijswaarschuwingen wordt geactiveerd.

Een Crypto Trading App gebruiken

Crypto platform

We zullen u nu begeleiden door de installatieprocedure voor Bitstamp, de top cryptocurrency app voor 2023. U kunt een account aanmaken, de app downloaden, uw account financieren en uw eerste crypto trade maken in minder dan tien minuten totaal.

Stap 1 Maak eerst een Bitstamp-account aan.

Klik op “Aan de slag” op de startpagina van Bitstamp om aan de slag te gaan. Om uw account aan te maken, voert u eerst uw geboortedatum in, gevolgd door uw volledige naam en e-mailadres.

Stap 2 Download de Bitstamp-app

Download de Bitstamp mobiele app uit de App Store of Google Play, afhankelijk van uw besturingssysteem. Wanneer de download is voltooid, logt u in met de gegevens die u hebt opgegeven toen u uw account opende.

Stap 3 Verifieer uw account in


Voordat u als nieuwe handelaar een storting doet, wil Bitstamp dat u uw identiteit verifieert. Om dit te doen, voltooit u de Bitstamp KYC-controles door op “Persoonlijke accountverificatie” op uw dashboard te klikken. Daarna moet u een identiteitsbewijs met foto (zoals een paspoort) en een bewijs van adres (zoals een bankafschrift) overleggen om uw identiteit te bewijzen.

Stap 4: Zet geld in

Selecteer de methode en valuta van uw voorkeur door op de knop “Storten” te klikken. Voor klanten uit de VS accepteert Bitstamp ACH-overboekingen en geeft u een lijst met rekeninginformatie zodat u het geld handmatig kunt overmaken. De voltooiing van dit proces neemt gewoonlijk 1-2 werkdagen in beslag.

Stap 5: Koop cryptocurrencies

U kunt cryptocurrencies kopen zodra uw account is gevuld. Klik op “Kopen” na het opzoeken van de naam of het tickersymbool van de cryptocurrency die u wilt kopen. Voer uw positiegrootte in het ordervak in, selecteer het ordertype dat u wilt gebruiken en klik vervolgens nogmaals op “Kopen”.

Conclusie

U kunt onderweg digitale activa kopen en verhandelen door een account aan te maken bij een goed aangeschreven cryptocurrency-app. Volgens onze analyse heeft de gerenommeerde makelaar Bitstamp de beste cryptocurrency app voor 2023 op de markt.

U hebt toegang tot meer dan 50 van de meest populaire cryptocurrencies via de Bitstamp-app, en u betaalt slechts 0,5 procent voor elke transactie. Op de Bitstamp-app kunt u nu al cryptocurrency kopen voor zo weinig als $10; er zijn geen kosten voor stortingen in USD.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw in de wereld van crypto? Leer er meer over en zet je eerste stappen op de Nederlandse exchange Bitvavo.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: